Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R. [ Mina ]

20. 08. 2019. 15:57   >>  15:57 1

PAVIĆEVIĆ SAOPŠTIO

"Pretvoriti lidere DPS-a i DF-a u aktere bez uticaja"

Zadatak Demokrata i Crnogorske je da savezom koji formiraju svedu lidere Demokratskog fronta (DF) i Demokratske partije socijalista (DPS) na aktere bez presudnog uticaja na odlučivanje u crnogorskoj politici, saopštio je predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević. On je naveo da je Crnogorska spriječila lidera DF-a Andriju Mandića da destabilizuje i sruši vlast u Budvi i da je za godinu po drugi put sačuvala Budvu.

Predsjednik Crnogorske je rekao da je za Crnu Goru spas da DF i DPS zajedno nemaju više od polovine poslanika u Skupštini.

“Zadatak Demokrata i nas iz Crnogorske je da savezom koji formiramo svedemo lidere DF-a i DPS na aktere koji nemaju presudan uticaj na odlučivanje u crnogorskoj politici“, kazao je Pavićević.

 „Centrala DF-a je ovih dana pokušala da popravi ono što DPS-u nije pošlo za rukom prošle godine. Mandić se najprimitivnijim uvredama obrušio na funkcionere Crnogorske samo da bi isprovocirao konflikt u koaliciji i srušio vlast”, rekao je Pavićević.

Kako je naveo, čestiti ljudi iz budvanskog DF-a reagovali su na taj udar i pokazali da nijesu dio “Mandićevog projekta rušenja opozicione opštine”.

“Mnogim građanima situacija u Budvi bila je nejasna, mnogi su se pitali odakle vjetar duva. Ali da je sada svima potpuno jasno da su lideri DF-a i DPS-a dvije polovine iste trule jabuke”, kazao je Pavićević.

On je poručio da je izborna volja građana svetinja i da je Crnogorska prošlog ljeta odlučila da uđe u budvansku vlast, jer su na izborima građani poslali DPS u opoziciju.

„Prošlog ljeta prvi put smo sačuvali Budvu od pokušaja DPS-a da se vrati na vlast u Budvi. Platili smo visoku cijenu, nema ko nas nije na najgori način napadao, od DPS-ovih analitičara, aktivista i novinara, ali smo izdržali i pobijedili. I uradili smo dobru stvar“, dodao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније