Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

20. 08. 2019. 14:00   >>  14:10

DEMOKRATE NA ŽABLJAKU

Održali sastanak za podršku Briselskom planu

Demokratska Crna Gora organizovala je, na Žabljaku, sastanak rukovodstva sa predsjednicima mjesnih odbora. Kako su naveli u saopštenju na sastanku je iskazana nepodijeljena podrška Briselskom planu, od čije realizacije, kako kažu, zavisi da li će se spriječiti izborne zloupotrebe, te time steći neophodni uslovi za održavanje fer i demokratskih izbora u Crnoj Gori.

Sastanku su prisustvovali predsjednik partije Aleksa Bečić, potpredsjednici, Momo Koprivica i Zdenka Popović, generalni sekretar, Boris Bogdanović, kao i odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada, Mitar Vuković.

Takođe, sastanku funkcionera Demokrata sa predsjednicima mjesnih odbora na Žabljaku prisustvovao je i predsjednik Crnogorske, Vladimir Pavićević, navodi se u saopštenju Demokrata.

"Predsjednici mjesnih odbora funkcionere Demokrata obavijestili su o sprovođenju aktivnosti na pripremi infrastrukture za bojkot izbora i za građanski bunt u slučaju da Demokratska partija socijalista ne prihvati uslove za poštene izbore", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније