Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

17. 08. 2019. 13:27 >> 13:27
1

SNP

DPS bi podmetanjem za zaustavi vlast u Beranam

Lokalna vlast u Berana nastaviće sa radovima kako bi ukupan ambijent za život u tom gradu bio ljepši i ugodniji, poručio je predsjednik beranskog obora SNP-a Tihomir Bogavac.

On je reagovao na objave sa društvenih mreža i pojedinih medija, o lošem odnosu Komunalnog preduzeća prema psima lutalicama.

Bogavac u saopštenju tvrdi da ta priča ima političku pozadinu iza koje, kako ističe, stoji DPS.

Kaže da građani nisu zaboravili deponije oko svakog kontejnera i ćoška zgrada kada je prijetila opasnost od zaraze, a koju im je u nasljedstvo ostavila predhodna, DPS vlast.

“Ne zaboravljaju građani ni ogroman broj pasa lutalica na našim ulicama, iz DPS perioda, koji su ugrožavali bezbjednost djece i građana. Prepoznali su to Beranci pa su ih poslali u političku prošlost, a ovo preduzeće nastavlja da radi ozbiljan posao i proširuje svoje djelatnosti u veoma teškoj finansijskoj situaciji koju su im iz DPS-a ostavili kao teret”, poručuje Bogavac.

Poručuje da DPS stoji iza štampanja i lijepljenja plakata sa lažnom sadržinom.

“Shvatili smo odavno da je kod gospode iz DPS-a i njihovih satelita sve lažno. Lažna im je ljubav prema državi, himni, crkvi, zastavi, lažna im je i briga o životinjama, a nažalost i o ljudima. Stvaran im je samo interes, a to se može vidjeti ovih dana iz afere o dodjeli stambenih kredita po povlašćenim uslovima za funkcionere raznih ministarstava iz redova DPS-a i njihovih profiterskih i u aferama ogrezlim satelitima SD-u i BS”, navodi Bogavac u saopštenju. 

Kaže i da DPS, podmetanjima i lažima, nećete zaustaviti napore lokalne samouprave da nastave sa ozbiljnim radovima u Beranama.

“Asfaltiranje, postavljanje rasvjete i trotoara, čišćenje i sređivanje zelenih površina, otvaranje Vodovoda i ostali radovi trenutno aktuelni u našem gradu, su vam zasmetali pa na ovaj način pokušavate da skrenete pažnju javnosti. Pročitani ste, gospodo, a mi nastavljamo sa radovima kako bi ukupan ambijent za život naših građana bio ljepši i ugodniji”, zaključio je Bogavac.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније