Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

14. 08. 2019. 13:48 >> 13:54
13

VUČUROVIĆ SAOPŠTIO

"CG ugrožena od vrha DPS-a"

DPS više nikom ne može da "prodaje" priču o ugroženosti Crne Gore i da sebe predstavlja kao zaštitnika države, poručio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

"Crna Gora je danas isključivo ugrožena od vrha DPS-a, kako zbog njihove izdaje, tako i zbog njihove dugogodišnje pljačke građana", navodi Vučurović u reagovanju.

Iz DPS-a su juče poručili da je humanitarni koncert u Herceg Novom poslužio kao paravan za političke svrhe, a da "takozvani humanisti misle da Crna Gora ni danas nije svoja, samostalna i nezavisna”.

“Onako bijedno, šovinističko saopštenje u stvari je rezultat bijesa i nemoći, odnosno priznanje DPS-a da nije uspio u svojoj namjeri da slomi tradicionalnu Crnu Goru i Boku”, poručio je Vučurović.

Kaže da je DPS posluga velikoalbanske politike kojoj je cilj, kako ističe Vučurović, nastavak pogroma nad Srbima u južnoj srpskoj pokrajini.

“Tako je Đukanović od sluge NATO i SAD vremenom sveden na pravu mjeru, da mu nalogodavci i šefovi budu Hašim Tači i Ramuš Haradinaj. I prirodno je da takvoj marionetskoj politici smeta čak i pjesma ,,Tamo daleko'', kao simbol nade, ljubavi i slobode”, poručio je Vučurović.

DF čestita fondaciji “Delije”, kao i SPC, na organizaciji koncerta u Herceg Novom i, kako dodaje Vučurović, dobro je da bude što više ovakvih akcija.

“To su aktivnosti koje su iznad politike i stranaka, a na kojima se pokazuje jedinstvo i humanost. Takođe, ova manifestacija, kao i nedavni Trojičindanski sabor u Podgorici, pokazali su vitalnost i snagu našeg naroda - da tradicionalnu Crnu Goru ne može poraziti udružena aktivnost dukljanskih i soroševskih estremista”, zaključio je Vučurović.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније