Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: RTV Budva, Objavila: M.M.Lj. ]

11. 08. 2019. 17:21   >>  17:25 16

BOŽOVIĆ REAGOVAO

Izvinjenje Duletiću, Guča samo ideja

Menadžer Opštine Budva i funkcioner Demokratskog fronta Milo Božović uputio je izvinjenje kolegama iz Crnogorske i njihovim porodicima, u prvom redu, kako je kazao, Peru Duletiću, zbog "nespretnih saopštenja od strane DF-a".

 

"U svijetlu oštrih i neukusnih riječi i kvalkifikacija razmijenjenih između pripadnika DF-a i naših koalicionih partnera, kao član Nove srpske demokratije, građanin Budve imam potrebu da javnost obavijestim o sledećem. Tradicionalna manifestacija Guča, oko koje se nažalost digla cijela medijska prašina, je bila i ostala samo ideja koja se ove godine neće ni realizovati", istakao je Božović za RTV Budva.

Utoliko je, kako je dodao, situacija besmislenija jer su i nespretna saopštenja sa strane DF-a došla kao reakcija na neprikladne kvalifikacije Crnogorske o tome da li par dana muzike i slavlja odgovara duhu Budve.

"Ipak, smatrajući da se sa naše strane prešla mjera dobrog ukusa i osnovnog sugrađanskog poštovanja koje Budvani vjekovima njeguju, dužan sam da kolegama iz Crnogorske i njihovim porodicima, u prvom redu gospodinu Peru Duletiću koji se našao na udaru neumjesnih saopštenja, uputim izvinjene u svoje lično ime, ali i ume partije koju zastupam", naglasio je Božović, dodajući da ovo izvinjenje nije reakcija na odluku Crnogorske da istupi iz koalicije koju su, kako je kazao, po njegovom mišljenju uspješno, imali u Budvi.

"Ta odluka je prihvaćena kao konačna, a ovo izvinjenje je potreba koju lično prema pomenutim ljudima osjećam i koju sam dužan da na ovaj način uputim", poručio je Božović.  

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније