Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

10. 08. 2019. 19:04 >> 19:08
2

DEMOKRATE ODGOVORILE

"DF je borbeno krilo DPS-a"

Reagujući na optužbe Demokratskog fronta da Crnogorska i Demokrate spremaju kotorski scenario, Demokratska Crna Gora najavila je krivičnu prijavu protiv DF-a. Demokrate su kazale da je DF borbeno krilo DPS-a, njihova gerila, i da ne mogu potonuti jedni bez drugih.

 

“Crna Gora se danas nalazi u krajnje nepovoljnom položaju. Smještena je između krimi-vlasti i gliser-opozicije. Pokazalo je to i današnje saopštenje Demokratskog fronta kojim su se, još jednom, primitivno, pećinski, obrušili na Demokratsku Crnu Goru”, navodi se u reagovanju Demokrata.

Oni tvrde da Front sprovodi kampanju protiv njih u dogovoru sa DPS-om.

“ Demokratski front ovoliko jadan, prizeman i mizeran nije bio još od onda kad je crkvi podmetao lažna pisma da bi blatio Bečića u Herceg Novom ili kada je fabrikovao aferu “magistarski rad” od koje sada bježe glavom bez obzira. Sreća pa je odavno njihova sklonost ka lažima, podmetanjima i uvredama pročitana od strane naroda, usljed čega će uskoro imati više članica koalicije nego članova, glasača i simpatizera”, navodi se u reagovanju..

Oni su naveli da je Demokratski front, „jedina opozicija“ koja ulazi u odbor dok je u njemu samo DPS, a izlazi kad uđu opozicione partije.

“Njima je bitno samo da su nasamo sa DPS-om, jer jedino u takvoj atmosferi mogu da smišljaju nebuloze na račun Demokratske Crne Gore.Zbog njihovih posljednjih izmišljotina, laži, budalaština, falsifikata, obmana i kleveta slijedi im krivična prijava”, navodi se u saopštenju.

Demokrate su se osvrnule I na finansijsko poslovanje.

“Kada je u pitanju finansijsko poslovanje, svi već znaju da su Demokrate najčistija partija na crnogorskoj političkoj sceni što je već potvrđeno od strane svih instanci, uključujući i one najnedobronsmjernije prema nama”, navodi se u reagovanju I dodaje:

“Vaše finansije je Crna Gora najbolje mogla da vidi 2016. godine. To je vidio svaki građanin Crne Gore, tako da kad vi pričate o “poštenju”, to djeljuje komično. Građani su i vas i DPS pročitali. Zajedno ćete na smetlište političke istorije, pa ćete tamo imati dovoljno vremena da budete nasamo i da radite kao jedna partija, što ste oduvijek željeli, a posljednjih dana vam se i ostvaruje: većina građana u Crnoj Gori ne pravi razliku između vas i DPS-a, većini je to jedna te ista partija. Vi ste borbeno krilo DPS-a, njihova gerila, i ne možete potonuti jedni bez drugih. A taj dan je bliži nego što mislite.”

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније