Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

10. 08. 2019. 14:10 >> 19:50
3

JELUŠIĆ PORUČIO

Budvi potrebna vlast koja će raditi u javnom interesu

Lider budvanskog DPS-a Predrag Jelušić za Televiziju Crne Gore ocijenio je da koalicija u Budvi već nekoliko mjeseci ne funkcioniše, te da je tom gradu potrebna vladajuća većina koja će raditi u javnom interesu.

 

Jelušić je to prokomentarisao nakon izjave predsjednika budvanskog odbora Crnogorske Vladimira Bulatovića da Crnogorska više nije dio vladajuće koalicije u Budvi.

“Mučna situacija u Budvi koja traje već mjesecima i stanje koje nikome ne odgovara, pa čak, čini mi se ni ovoj sad ekipi na vlasti. Oni ne znaju šta da rade dalje i kako da izađu iz ove dosta mučne situacije koja traje i za njih i za građane Budve, kao i za sve koji to prate. Ukoliko dođe do takvog raspleta da se pitanje povjerenja predsjednika Opštine nađe na dnevnom redu lokalnog parlamenta, naravno da ćemo glasati za njegovo razrješenje kao što ćemo glasati  i za neke odluke ukoliko dođe do te Skupštine, koje se tiču građana, a odnose se na neke veće projekte”, kazao je Jelušić.

Dragan Ivančević kaže da je jedina realna opcija da se vrati mandat građanima, te da se na novim izborima izabere, kako je kazao, odgovorna  vlast.

“Mi smo do skoro imali kriminal u Budvi, a sada smo dobili jedan rigidni šovinizam sa primjesama kriminala. Stoga građanska emancipatprska partija koja drži do Evrope, do evropskih standarda, do Crne Gore kao dijela civilizovanog svijeta mora da bježi i to bez pogovora. Jedina realna opcija je da se vrati mandat građanima i da građani na sljedećim lokalnim izborima izaberu mnogo odgovorniju vlast koja će voljeti ovaj grad, koja će znati da valorizuje sve njegove, prirodne, kulturne i istorijske kvalitete, i na kraju krajeva, da ovaj grad integriše tamo gdje mu je mjesto, a to je država Crna Gora”, kazao je Ivančević.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније