Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

10. 08. 2019. 12:23 >> 12:23
10

DPS BUDVA

"Politički vašar već imate, sad stigle i trube"

Guča u Budvi je prava metafora trenutnog stanja u opštini i logičan slijed događaja, ocijenjeno je iz budvanskog odbora DPS-a.

"Sve se uklapa. Čak i činjenica da je organizator ove manifestacije, firma povezana sa prije neki dan uhapšenim srpskim menadžerom. Slažemo se da koalicionim odnosima u Opštini Budva fale samo još trube, za sve ostale elemente vašarske atmosfere već su se pobrinuli svojim svađama, optužbama, uvredama", saopštio je DPS.

Dio tog političkog vašara, kako navode, predstavljaju i reakcije stranaka koje su dio ove koalicije.

"Sjećamo se kako su otćutali šovinistički performans kojim se slavilo 'oslobađanje Budve', nadajući se mrvicama sa bogate budvanske trpeze i što dubljem infiltriranju svojih kadrova po budvanskim javnim preduzećima. Danas, kada im je predsjednik opštine Carević očigledno zavrnuo slavinu, opet su se sjetili 'mediteranske pjesme' Budve i crnogorskog kulturnog identiteta", kazali su iz DPS-a.

Poručili su im da kad jednom uđu u "kolce" povratka nema.

"Spremajte nošnje, ponovite gradivo i ne pravite se da ste preko noći zaboravili korake, jer smo svi bili svjedoci kako ih dobro igrate kad vam zatrebaju", saopštio je DPS Budva.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније