Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

10. 08. 2019. 06:55   >>  07:06 4

PEROVIĆ PORUČIO

Partije da se izjasne da li su za bojkot

Pokret Odupri se - 97.000 uskoro će od svih opozicionih partija zatražiti izjašnjenje da li ostaju pri bojkotu svih narednih izbora, ako ih bude organizovala aktuelna vlast.

Lider pokreta Odupri se Džemal Perović kazao je Vijestima da će od partija tražiti jasan odgovor, kako bi planirali naredne proteste.

“Što prije moramo saznati da li ostaju pri bojkotu, kako bi kasnije mogli da objasnimo građanima kakav je bio njihov stav u ovom trenutku, pošto se svi kunu u Sporazum o budućnosti i koje će izgovore koristiti ako ga neka od partija bude direktno prekršila izlaskom na, recimo, lokalne izbore”, kazao je Perović.

On je istakao da očekuje da tokom ovog mjeseca "što više raščiste poziciju" na opozicionoj sceni, svake grupacije pojedinačno i nastave sa masovnim protestima.

Za proteste, kako je kazao, ne računaju na opoziciju, navodeći da su prethodni bili isključivo građanski.

Perović je kazao da u međusobnom prepucavanuju opozicije neće dopustiti zloupotrebu Sporazuma, jer je veoma jasan i obavezujući za sve.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније