Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 09. 2013. 16:13 >> 16:15
1

IZBORI NA CETINJU

SDP očekuje dobar rezultat u Prijestonici

Socijaldemokratska partija očekuje dobar rezultat na izborima u Prijestonici. Sigurni su da će biti glavni konstituent nove lokalne samouprave, kazao je sekretar cetinjskog odbora SDP-a Mirko Stanić.

„Osnovu za takvo razmišljanje daje nam izuzetan broj novih, kvalitetnih ljudi koji su nam se priključili u proteklih godinu, kao i programska opredjeljenja za koja smatramo da će omogućiti građanima puno kvalitetnije uslove života na Cetinju“, rekao je Stanić agenciji MINA.

Prema njegovim riječima, rad šest odbornika SDP-a u Skupštini Prijestonice u proteklih četiri godine, pokazao je da ta stranka i u programskom i u kadrovskom potencijalu ima osnova za nadu u odličan rezultat na izborima 16. novembra.

SDP je podržala odluku o skraćenju mandata odbornicima u parlamentu Prijestonice jer, kako su naveli, smatraju da Cetinje zaslužuje bolju, drugačiju i odgovorniju lokalnu samoupravu.

Skupština Prijestonice donijela je odluku o skraćenju mandata odbornicima, čime su se stekli uslovi da predsjednik države Filip Vujanović raspiše izbore i u toj opštini.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније