Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

31. 07. 2019. 21:17 >> 21:17
5

NIKOLIĆ U SKUPŠTINI

Tehnička Vlada ustavno neutemeljena

Tehnička Vlada ustavno je neutemeljen i politički nelegitiman zahtjev, kazao je u Skupštini poslanik DPS-a Andrija Nikolić.

“Traži se formiranje tehničke vlade sastavljene od tri grupacije na paritetnoj osnovi, od opozicija, koja je izgubila izbore, druga je grupa nestranačkih ličnosti, koje nijesu učestvovale na izborima, dok bi treću grupu činili predstavnici vladajuće koalicije, koja je pobijedila na izborima, pa bi sad iz većine trebalo da pređe u manjinu”, kazao je Nikolić.

Podsjeća da smo u Ustavu zapisali da se ne može uspostaviti niti priznati vlast koja ne proističe iz slobodno izražene volje građana.

“Kao što je poznato, izbori su priznati od strane svih relevantnih međunarodnih organizacija i nijesu institucionalno osporeni, jer su opozicioni poslanici na svim biračkim mjestima uredno potpisali zapisnike”, naveo je Nikolić u Skupštini.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније