Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

31. 07. 2019. 07:03 >> 07:02
15

JOKOVIĆ VJERUJE

Ako ima volje, lako ćemo do fer izbora

Ako smo svi dobronamjerni u tome da imamo odličan izborni zakon, vrlo lako se do toga može doći, kazao je Vladimir Joković, predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP).

On je kazao da informacija o povratku Demokrata i Građanskog pokreta URA u Odbor za izmjene izbornog i drugog zakonodavstva može samo da ga raduje ukoliko se pokaže kao istinita.

"Ono što je ključno jeste da nije dobro da se opozicija dijeli na one koji su u odboru i na one koji nijesu i da svi treba da se zalažemo za to da jedinstveno djelujemo. Od svega toga mnogo je važnije da se donese dobar izborni zakon, kako bismo eliminisali sve metode kojima je Demokratska partija socijalista dobijala neregularne glasove i da se prvi put stvore uslovi za fer i slobodne izbore. To je suština svih procesa i svi koji su uključeni u politički sistem Crne Gore, kao i svi dobronamjerni ljudi, treba tome da daju doprinos kako bi do toga i došli", istakao je Joković, prenosi Dan.

On smatra da ima dovoljno vremena ukoliko postoji volja.

 

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније