Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 09. 2013. 20:15 >> 20:29
2

PREDSJEDNIŠTVO

DPS: Pobjeda na lokalnim izborima

Odluke o eventualnim predizbornim koalicijama na lokalnim izborima u Petnjici, Mojkovcu i na Cetinju donijeće opštinski odbori DPS-a u te tri opštine, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva Demokratske partije socijalista. U DPS-u očekuju da će u tim gradovima i nakon lokalnih izbora, 16. novembra, biti na vlasti.

Predsjedništvo DPS-a je na večerašnjoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, razmatralo aktuelna pitanja u vezi sa lokalnim izborima u Petnjici, Mojkovcu i na Cetinju.

"Polazeći od političkog autoriteta DPS-a i superiornosti programa naše partije, Predsjedništvo je izrazilo uvjerenje da će 16. novembra DPS potvrditi svoj politički rejting i osvojiti vlast u sve tri opštine, kako bi bio obezbijeđen nastavak unapređenja kvaliteta života građana u tim sredinama", navodi se u saopštenju DPS-a.

Predsjedništvo je, kao se navodi u saopštenju, dalo podršku poslanicima DPS-a da u Radnoj grupi za izgrađivanje povjerenja u izborni proces, nastave sa aktivnim doprinosom u implementaciji održivih preporuka koje je uputio OEBS.

U DPS-u kažu i da je predsjedništvo razmatralo stepen realizacije predizbornih i postizbornih koalicionih sporazuma.

"S obzirom na koalicioni kapacitet DPS-a i spremnost da sa svojim partnerima nastavi da dijeli programske ciljeve i odgovornost za njihovu realizaciju, Predsjedništvo očekuje dinamičnije sprovođenje međusobno preuzetih koalicionih obaveza", poručuju iz DPS-a.    

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније