Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 07. 2019. 20:48   >>  20:55

JEDNOGLASNA PODRŠKA

Fatić ponovo na čelu DPS-a Berane

Dosadašnji predsjednik beranskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), Bogdan Fatić, ponovo je večeras izabran na tu funkciju.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Fatić je dobio jednoglasnu podršku novoimenovanog Odbora.

Fatić je diplomirani inžinjer elektrotehnike, član Glavnog odbora DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore od 2016. godine.

On je istakao da je zadovoljstvo i privilegija biti na čelu Opštinskog odbora DPS Berana, i da jednoglasna podrška predstavlja i obavezu više da, i u narednom periodu, budu svi maksimalno posvećeni sprovođenju programskih zadataka stranke.

"Sastav ovog Opštinskog odbora ima potencijal za postizanje najboljih rezultata po svim pitanjima koja su važna za ubrzan napredak Berana i Crne Gore", kazao je Fatić.

Koordinator u ime Predsjedništva DPS-a, Miodrag Radunović, čestitao je Fatiću i poželio mu dobre rezultate, kao i svim članovima Opštinskog odbora.

"On je iskazao očekivanje da će i ovaj Opštinski odbor biti dobar primjer organizovanog i funkcionalnog tima naše partije koja uspješno vodi Crnu Goru, nakon članstva u NATO, i ka drugom prioritetnom cilju – članstvu u Evropskoj uniji", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније