Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

20. 07. 2019. 12:10 >> 12:11

DARMANOVIĆ I RIKER

SAD ohrabruju evropsku politiku Zapadnog Balkana

Sjedinjene Američke Države ohrabruju evropsku perspektivu Zapadnog Balkana, poručio je v.d.pomoćnika američkog državnog sekretara Filip Riker, tokom susreta sa ministrom vanjskih poslova Srđanom Darmanovićem.

Dvojica zvaničnika razimijenla su mišljenja o situaciji na Zapadnom Balkanu, modalitetima za jačanje međusobnog povjerenja i daljoj stabilizaciji regionalnih prilika.

Trećeg dana posjete Sjedinjenim Državama, Darmanović se sastao i sa ambasadorom u Stejt Dipartmentu za vjerske slobode, a prisustvovao je i skupu  diplomatskog kora Zapadnog Balkana koju je organizovao potpredsjednik Atlanskog saveza Dejmon Vilson.   

Darmanović je naglasio važnost zajedničkog prisustva Evropske unije i Sjedinjenih država na Zapadnom Balkanu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније