Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 07. 2019. 19:09 >> 19:19
2

BEČIĆ, LEKIĆ i PAVIĆEVIĆ

"Neophodan plan da zaustavimo DPS"

Lideri Demokrata, DEMOS-a i Crnogorske, Aleksa Bečić, Miodrag Lekić i Vladimir Pavićević ocijenili su na radnom sastanku da je neophodan hitan plan da bi se "DPS zaustavio u namjeri da realizuje još jednu izbornu prevaru i kako bi se u Crnoj Gori, po prvi put u istoriji od uvođenja višestranačja, održali slobodni i fer izbori".

 

Kako su istakli, aktuelna politička situacija i duboka institucionalna, politička, ekonomska i moralna kriza u državi.

"Ocijenjeno je i da DPS nepromišljenim i krajnje neodgovornim potezima uvlači državu i građane u sve dublju krizu. U prvim redu u sve dublju ekonomsku krizu, što potvrđuje novo enormno i nekontrolisano zaduživanje zemlje koje ide na teret građana i generacija koje dolaze. Posljednje afere, koje nažalost imaju dug kontinuitet, dodatno su ogolile aktuelnu vlast i potvrdile da je za DPS interes države i građana podređen interesima pojedinaca", saopštile su Demokrate.

Naglasili su da su Bečić, Lekić i Pavićević  izrazili posebnu zabrinutost zbog "sve dublje degradacije pravosudnog sistema i to uprkos upozorenju međunarodnih adresa, posebno Evropske unije".

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније