Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

18. 07. 2019. 15:35 >> 15:58

NAKON ŠEST I PO MJESECI

Usvojen budžet Opštine Kotor

Nakon šest i po mjeseci blokade kotorskog parlamenta, danas je nova odbornička većina usvojila budžet Opštine koji je projektovan na iznos od nešto više od 20,6 miliona eura.

Najavljena je isplata zaostalih zarada, te preispitivanje ugovora zaposlenih u opštini, kao i pokretanje zaostalih investicionih projekata.

Za budžet su glasali odbornici DPS-a, SD-a, Liberalne partije, Hrvatske građanske inicijative i odbornice Brune Lončarević.

Umjesto Željka Aprcovića koji je dao ostavku na mjesto odbornika, nova odbornica Demokratske partije socijalista u gradskom parlamentu je Marina Dulović čiji je mandat danas verifikovan, javio je Radio Kotor.

Odbornici su usvojili i Nacrt Programa uređenja prostora za 2019. godinu i Nacrt Programa rada Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora za ovu godinu koji će biti na petnaestodnevnoj javnoj raspravi.

Usvojena je Odluka o davanju saglasnosti na Rješenje predsjednika Opštine Kotor o razrješenju funkcije potpredsjednice Opštine Kotor Ljiljane Popović Moškov kao i Predog Odluke o davanju saglasnosti na Rješenje predsjednika Opštine Kotor o razrješenju funkcije potpredsjednika Opštine Kotor Milivoja Miša Samardžića.

Odbornici su usvojili Nacrt Izmjene Odluke o naknadi za ekonomsko iskorišćavanje kulturnih dobara koji će, takođe, biti na javnoj raspravi u trajanju od petnaest dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније