Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

(RTV Cetinje)

13. 07. 2019. 23:03 >> 23:22
8

DAN DRŽAVNOSTI

Veliki crnogorski marš održan na Cetinju

U okviru obilježavanja 13. jula - Dana državnosti Crne Gore, na ulicama Cetinja održan je "Veliki crnogorski marš" u organizaciji Evropskog pokreta za vladavinu prava.

Marš je počeo u 18 sati, kada je povorka krenula sa Obeliska u Bajicama, odnosno ispred nekadašnjeg štaba Božićnog ustanka.

Odatle je kolona - na čijem je čelu bio transparent sa natpisom "Milenijum viteštva suverene" - nastavila Bulevarom crnogorskih junaka i Njegoševom ulicom do Dvorskog trga.

Kolona je dalje nastavila pored Biljarde, do spomenika strijeljanim rodoljubima 1941. godine, na koji je položeno cvijeće.

Neposredno prije početka crnogorskog marša održan je prigodan program kod Obeliska u Bajicama.

Dan državnosti Crne Gore obilježen je i polaganjem vijenaca u Građanima i na Čevu.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније