Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 09. 2013. 11:58   >>  12:07 5

ODGOVOR MARTINOVIĆU

Popović: Bez nervoze, sve je javno

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović kaže da će spisak delegata 4. redovne konferencije LP, koja će se održati 14. septembra u Podgorici, biti objavljen zajedno sa predlogom članova novog glavnog odbora, koji će se znati sjutra.

Popović je za Portal RTCG prokomentarisao izjavu kandidata za predsjednika Liberalne partije Dragutina Dada Martinovića koji je kazao da pripreme za konferenciju nemaju demokratski tok. Martinović je, Dnevnim novinama, kazao da ne zna ništa o partijskim predizbornim radnjama, jer mu je onemogućen uvid u dokumentaciju koja je potrebna za organizovanje kongresa.

„Gotovo polovina delegata na konferenciji su članovi po funkciji  i svima su poznati. Nikakvog razloga nema za nervozu. Ranije sam rekao da je potpuno nevažno hoće li budući predsjednik biti Martinović ili Popović, važno je da liberali ostanu jedinstveni i nastave, sad značajno ojačani, borbu za bolju i pravedniju Crnu Goru“, kazao je Popović Portalu RTCG.

Popović je dodao da ne zna zbog čega sada vlada tolika zainteresovanost za mjesto predsjednika LP. Na spekulacije o raskolu u Liberalnoj partiji, Popović odgovara:

„Ne vidim uopšte razlog zašto bi se LP cijepala. Meni je potpuno svejedno da li ću biti izabran ja ili gospodin Martinović. Svi znaju koji sam ja trud uložio zajedno sa saradnicima posljednje četiri godine da ta liberalna ideja preživi  i to mi je jedino bitno, a ko će biti predsjednik potpuno je nevažno“, objašnjava Popović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније