Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

12. 07. 2019. 09:30   >>  10:37 29

JEDNOGLASNO

Aprcović predsjednik Opštine Kotor

Odbornik i poslanik DPS-a u SO Kotor Željko Aprcović novi je predsjednik opštine Kotor. Odluka o izboru Aprcovića donijeta je jednoglasno.

Aprcović je bio i jedini kandindidat za tu funkciju.

Sjednici je prisustvovalo 17 odbornika (DPS, SD, LP, HGI i odbornica Bruna Lončarević).

"DPS CG OO Kotor na osnovu izbornog rezultata i osvojenih 12 mandarta smatra da treba da preuzme odgovornost u ovom kriznom trenutku za opštinu Kotor. Zbog toga za kandidata za predsjednika opštine predlaže Željka Apcovića predsjednika OO DPS Kotor i predsjednika kluba odbornika", navodi se u obrazloženju.

Odbornik Mirko Vičević kazao je da građani očekuju više i da probleme koje Kotor danas ima što hitnije treba rješavati.

Odbornica Bruna Lončarević poručila je da Kotoru slijede dani u kojima treba raditi.

"Kotor je izgubio duh zato što smo ga prepustili ljudima koji ovaj grad ne osjećaju. Treba da vratimo dušu gradu", kazala je Lončarević.

U svom obraćanju nakon izbora za predsjednika opštine Aprcović je kazao da će ono što je propušteno u prethodnoj godini pokušati da riješi u godini mandata koja je pred njim.

Očekivao je da sjednici prisutuje i opozicija i kako je kazao, prihvati volju većine. Ponovio je da će na sljedećoj sjednici biti usvojen budžet.

"Program rada direkcije i program rada zemljošta, to su još dva akta koja treba usvojiti", kazao je Aprcović.

Opozicionim kolegama Apcović je poručio da su u ovoj priči svi zajedno i da nema pobijeđenih i pobjednika.

"Svi koji nijesu u sali imaće pozib od mene da dođu i da razgovaramo o budućnosti Kotora", kazao je novi predsjednik Opštine Kotor.

Odbornici u Skupštini opštine Kotor (SO) smijenili su 8. jula drugi put Vladimira Jokića sa mjesta predsjednika kotorske Opštin. 

Na mjesto predsjednik SO Kotor došao je Jovo Suđić nakon smjene Dragice Perović.

Пратите нас на

Коментари29

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније