Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

11. 07. 2019. 11:50 >> 11:56
4

PROSLAVA NA CETINJU BEZ SNP-A

Ne bojokotuju 13. jul, već aktuelnu vlast

Socijalistička narodna partija je uvijek poštovala ime, bogatu tradiciju i sve one vrijednosti koje veličaju slavne i bogate vrijednosti države Crne Gore, ali zbog posljednjih aktuelnih dešavanja i odnosa vlasti prema Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, iz te partije su saopštili da neće prisustvovati večerašnjoj proslavi na Cetinju povodom obilježavanja 13. jula.

"SNP CG ovim činom ne bojkotuje obilježavanje jednog od najsvjetlijih naših datuma, već isključivo iskazujemo svoj odnos prema aktuelnoj vlasti, koja igrom prilika organizuje ovaj svečani prijem", pojasnili su u SNP-u.

Kako su dodali, sa posebnom pijetetom njeguju vrijednosti 13.jula, jednog od najvećih datuma crnogorske istorije i u tom pravcu će ta partija obilježiti ovaj dan i time još jednom poslati poruku antifašizma i evropskih vrijednosti države.

Kako se ističe, Crna Gora prolazi težak period u kojem dijalog i konsenzus predstavljaju prijeku potrebu ukoliko želimo izlaz iz duboke ekonomske i političke krize.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније