Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

10. 07. 2019. 14:11 >> 14:16
1

DPS KOTOR PORUČIO

Jokić da sačuva barem trunku dostojanstva

Odbor DPS u Kotoru poručio je Vladimiru Jokiću da je vrijeme koje je proveo na čelu grada isteklo, te da bude dostojanstven i povuče se sa mjesta predsjednika opštine kako civilizacijski i demokratski običaji nalažu.

"Bivši predsjednik kotorske Opštine u novoj epizodi uveseljavanja narodnih masa prevazišao je sam sebe. Ovog puta je došao na brilijantu ideju da potpise inicijative za njegovu smjenu proglasi falsifikatima i time iznese još jednu laž u nizu – u koje je i sam, očigledno, počeo da vjeruje. Jokić je veoma svjestan činjenice da je potvrda autentičnosti potpisa, upravo njegova smjena koju je skupštinska većina dva puta potvrdila", ističe se u saopštenju OO DPS.

Kako dodaju, Vladmir Jokić dobro zna da može da računa na veoma mali broj odbornika, što se i pokazalo tokom izvođenja njegovog posljednjeg performansa u vidu pres konferencije, na kojoj se pojavilo samo devet odbornika da ga podrže u očajničkim vapajima kojima pokušava da spasi fotelju, na uštrb ličnog ugleda.

"Pored toga, bivši predsjednik je upućen u činjenicu da nema podršku većine odbornika još od 29. juna prošle godine, od kada se nizom podmetanja, ucjena koalicionih partnera i medijskim spinovanjima pokušava zadržati na vlasti", kazali su u kotorskom DPS i poručili Jokiću da Kotor "nije ni vaš, ni naš, već građana i vjekova koji su za nama".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније