Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

09. 07. 2019. 10:30   >>  10:41 25

PAVIĆEVIĆ SAOPŠTIO

"DPS nas gura ka divljem društvu"

Najoštrije osuđujem ponovni pokušaj Demokratske partije socijalista (DPS) da poništi izbornu volju građana koji su 2016. godine glasali da DPS ne može da vrši vlast u Kotoru, saopštio je danas predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević, poručujući da nas DPS svojim djelovanjem gura ka divljem društvu.

Pavićević je poručio da nas DPS gura ka divljem društvu.

"Zabrinjavajuće je ponašanje DPS-a, koji ne bira sredstva da se obračuna sa političkim protivnicima i da uzurpira vlast u Kotoru. Počelo se trgovinom mandatima i poništavanjem izborne volje građana, nastavilo nelegalnom smjenom predsjednika opštine Jokića, što je potvrdio i kotorski sud, a sada idu korak dalje i manirima siledžija upadaju u opštinske prostorije", rekao je Pavićević.

On je dodao da je sve ovo što je naveo potpuno suprotno od načina djelovanja u politici u demokratskom društvu.

"Samo u divljem društvu upravlja onaj čiji je jedini argument sila i posebno sam zabrinut ovakvim djelovanjem predstavnika DPS-a, budući da ulazimo u izbornu godinu, a da je nervoza članova te partije sve vidljivija", naveo je Pavićević.

Poručio je da su zdrava energija, jasna vizija i držanje do principa u politici jedina brana bujici samovolje i korupcije koju kao model djelovanja zagovara DPS.

On je rekao da neprincipijelna i neopravdiva akcija smjenjivanja Dragice Perović, a odma nakon toga i Vladimira Jokića, zahtijevaju javnu i neodložnu osudu, kao nedopustiv obrazac ponašanja i djelovanja u demokratskom političkom polju.

"Crnogorska će se zajedno sa Demokratama svim sredstvima boriti da se zaštiti izborna volja građana. A građane Kotora pozivam da dobro zapamte šta se ovih sedmica dešava u Kotoru i da na izborima najžešće kazne DPS i da time pokažu svoju privrženost i demokratiji i vrijednostima prosvećenih zajednica", poručio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније