Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

08. 07. 2019. 13:57 >> 16:34

SDP KOTOR

Jokić da se sa Perovićkom zaključa u Srpskoj kući

Činjenica da su odbornici DPS-a dali saglasnost na odluku Vladimira Jokića o razrješenju predstavnika SDP-a sa funkcije potpredsjednika opštine najbolje pokazuje prirodu njihovih odnosa, poručili su iz OO SDP Kotor.

"Drago nam je, ne samo jer su ga lišili truda podnošenja ostavke, već prije svega jer su do kraja ogolili sopstveni karakter i još jednom obesmislili spin o navodnom dogovoru SDP-a i DPS-a što Jokić ponavlja u danu kada DPS glasa njegovu odluku protiv SDP-a", navodi se u saopštenju.

Iz SDP-a napominju da im mnogi nijesu vjerovali kada su na to ukazivali nakon što je Jokić, "sam potpisao ugovor sa ministrom Nurkovićem o devastaciji Luke". Neki su, dodaju, sumnjali i nakon što je Jokić molio Duška Markovića da ga zadrži na funkciji.

"Ipak, oni koji ga bolje poznaju - partijski drugovi, vidjeli su to na vrijeme i isključili ga iz veoma brojnog partijskog rukovodstva, u kome se našlo mjesta i za 'političare' kojima ni kući ne znaju da se bave politikom, ali nije bilo mjesta za Jokića. Pošto ga neće ni sopstvena partija, a očigledno ni Duško Marković koga bezuspješno moli, ostaje mu da se sa Dragicom Perović zaključa u Srpskoj kući", navode iz SDP-a.

Oni Jokiću poručuju da se ugleda na Krivokapića i od njega nauči "kako se dostojanstveno, nakon ostvarenja istorijskih ciljeva, odlazi sa funkcije".

"Ukoliko to ne naučite završićete tako što ćete se, umjesto u zgradi SO Kotor, zaključati u stanu koji ste pečatirali, jer vas skupština stanara ne želi više za predsjednika. To što je DPS izvršio nedozvoljeni uticaj na jednog podstanara nije neka utjeha i neće vam mnogo pomoći", zaključuje se u sapštenju OO SDP Kotor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније