Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Pobjeda; Objavila: M.M ]

02. 07. 2019. 07:29 >> 07:28

RUSKI MEDIJI

Maslenikov ambasador Rusije u CG

Zamjenik direktora Odjeljenja za panevropsku saradnju u Ministarstvu spoljnih poslova Rusije Vladislav Maslenikov, novi je ambasador Ruske Federacije u Crnoj Gori, objavili su ruski mediji, prenosi Pobjeda.

“Ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao je juče uredbu kojom je opozvan izvanredni i opunomoćeni ruski ambasador u Crnoj Gori Sergej Gricaj, a na njegovo mjesto postavljen Vladislav Maslenikov”, objavili su Ruska gazeta i portal Rbc.ru, bliski Kremlju.

Odgovarajući dokument objavljen je na zvaničnom sajtu pravnih informacija ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

“Oslobađa se Sergej Nikolajević Gricaj od dužnosti izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Ruske Federacije u Crnoj Gori”, navodi se u dokumentu.

Drugim dekretom Putin je na tu poziciju naimenovao Vladislava Maslenikova.

Sergej Gricaj je od 30. juna 2015. godine bio na položaju ruskog ambasadora u Crnoj Gori. Prije toga radio je na raznim diplomatskim mjestima u Sjedinjenim Državama, bivšoj Jugoslaviji i Kini.

Za četiri godine mandata u Crnoj Gori Gricaj je vrlo rijetko izlazio u javnost, upadljivo se ne miješajući u unutrašnju politiku naše države.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније