Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

30. 06. 2019. 19:03 >> 19:04
3

SJUTRA U ROŽAJAMA

Marković polaže kamen temeljac za vrtić

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković boraviće sjutra u radnoj posjeti Opštini Rožaje.

Kako je saopšteno iz Vladine službe za odnose sa javnošću, premijer će se sastati sa opštinskim rukovodstvom i položiti kamen-temeljac za dječji vrtić vrijedan 1,5 miliona eura.

Predsjednik Vlade će takođe obići radove na izgradnji gradske pijace vrijedne gotovo 900 hiljada eura, obilaznice oko Rožaja vrijedne oko 20 miliona eura i lokaciju budućeg zimskog turističkog centra Štedim – Hajla čija je ukupna vrijednost projektovana na oko 16 miliona eura.

Sa predsjednikom Vlade u Rožajama će boraviti: potpredsjednik Vlade zadužen za regionalni razvoj Rafet Husović, ministri saobraćaja i pomorstva Osman Nurković i prosvjete Damir Šehović i direktori Uprave javnih radova Rešad Nuhodžić, Uprave za saobraćaj Savo Parača i Uprave za inspekcijske poslove Alija Košuta.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније