Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavila: M.M ]

28. 06. 2019. 15:40 >> 15:38
2

U PODGORICI

Sjutra skup saveza "Da svako ima"

Skup političkog saveza "Da svako ima", na kome će govoriti njegovi lideri, biće održan sjutra kod spomenika Svetom Petru Cetinjskom u Podgorici.

Članovi tog saveza koji je nedavno formiran su Socijalistička narodna partija (SNP), Ujedinjena Crna Gora (UCG), Radnička partija (RP) i nezavisni poslanici.

SNP je, kao dio tog saveza, pozvala svoje članove i simpatizere da prisustvuju skupu kako bi pokazali da su put zajedništva, politika kulture polazna tačka u djelovanju tog Saveza.

Iz te partije su kazali da su se potpisivanjem Sporazuma o zajedničkom djelovanju i saradnji obavezali da će unapređivati odnose u opoziciji, do nivoa programskog jedinstva.

"Naša partija je u javnosti već više od dvije decenije prepoznata kao borac za oslobođenje od odnarođenog režima, sa konkretnim predlozima za izlazak iz krize i za bolji život svih građana Crne Gore“, saopštili su iz SNP–a.

Na skupu, osim obraćanja lidera Saveza, biće održan koncert Sanje Ilića i Balkanike.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније