Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

26. 06. 2019. 16:37 >> 16:37
3

DAN NEZAVISNOSTI

Đukanović na prijemu u Ambasadi SAD-a

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na poziv ambasadorke Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Crnoj Gori Džudi Rajnke govoriće sjutra kao počasni gost na prijemu povodom 4. jula - Dana nezavisnosti SAD-a.

U pozivnom pismu se, između ostalog, navodi da će to biti prilika da se proslavi i snažno prijateljstvo između Amerike i Crne Gore, kao i partnerstvo naše dvije zemlje i zajednička posvećenost bezbjednosti i stabilnosti Zapadnog Balkana i Evrope.
 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније