Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

22. 06. 2019. 14:57   >>  14:59 3

OSMA KONFERENCIJA

DPS se bori za napredak Herceg Novog

Stvaranje boljih uslova za život u Herceg Novom, dostizanje evropskih standarda i ekonomski razvoj otog primorskog grada biće u fokusu DPS-a u narednom periodu, poručeno je sa osme redovne konferencije OO DPS Herceg Novi.

Kako je saopšteno iz DPS-a u prisustvu velikog broja gostiju i 164 delegata u Herceg Novom je počela sa radom Osma redovna konferencija opštinske organizacije DPS.

Na konferenciji je istaknuto da je DPS u Herceg Novom ostvario izuzetno dobre rezultate na parlamentarnim i predsjedničkim izborima.

Takođe, od vanredne konferencije do danas, za godinu i po dana veoma strpljivog i predanog rada, DPS je, kako navode u partiji, zanovio mjesne odbore i Opštinski odbor, učvrstio povjerenje unutar članstva, prema biračima i građanima Herceg Novog.

"Povjerenje je ojačalo naše odnose, našu vjeru da možemo biti još bolji, još jači, da možemo postići više i doći do boljeg rezultata na sljedećim izborima" istako je Petar Ivanović (DPS).

On je kazao da je DPS pokazao da zna da se bori za napredak Herceg Novog. Iako ne vrši vlast, DPS se, kako navodi Ivanović, u kontinuitetu borio za ideje koje su bitne za sve građane Herceg Novog.

"Palmin surlaš ne grize po partijskoj dužnosti. Prostorni plan Herceg Novog ne dijeli ulice ili naselja po partijskim šavovima. Izgradnja kolektora, vodovoda, priprema turističke sezone, normalizacija stanja u Bolnici Meljine, rješavanje brojnih pitanja u osnovnim i srednjim školama, itd. od interesa su za sve građane Herceg Novog. Kao pojedinačno najjača partija u Crnoj Gori, ali i u Herceg Novom, kao građanska partija, kao partija odgovornih ljudi, dali smo snažnu podršku i konretno učestvovali u rješavanju navedenih problema. Tako smo ne samo zadobili veće povjerenje građana, već i poslali jasnu poruku da DPS ima ozbillje kadrove, sposobne da se nose sa brojnim izazovima i spremne da rješavaju nagomilane probleme" kazao je Ivanović.

Na konferenciji je poručeno da se mora nastaviti dalje sa učvršćivanjem povjerenja i još upornijem prezentovanju građanima Herceg Novog civilizacijskih i demokratsih ideja i vrijednosti za koje se, kako poručuju, DPS zalaže.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније