Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

21. 06. 2019. 07:18 >> 07:18
24

NIJE ZAKAZAN

Još bez sastanka Vučića sa Srbima iz CG

Najavljeni sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića za predstavnicima Srba iz Crne Gore još uvijek nije zakazan, a pitanje je da li će ga uopšte biti, saznaje Pobjeda.

Više izvora Pobjede iz prosrpske opozicije je saopštilo da iz kabineta predsjednika Srbije nijesu dobili bilo kakav poziv na sastanak.

"Čitava ta priča o sastanku je bila isključivo iz medija. Niti je ko zvao niti je bilo konsultacija u tom pravcu", rekao je izvor Pobjede iz vrha prosrpske opozicije.

Predsjednik Srbije je, kako podsjeća Pobjeda, najavio još 11. juna da će "narednih dana" razgovarati sa predstavnicima Srba iz Crne Gore.

"Mi ćemo narednih dana sjesti sa našim ljudima iz Crne Gore, razgovarati i izaći sa našim stavovima", rekao je Vučić novinarima u Lučanima, komentarišući pitanje donošenja zakona o slobodi vjeroispovijesti koji je potpuno zaoštrio odnose sa Crnom Gorom.

Predsjednik Srbije se nakon te najave, na iznenađenje velikog dijela javnosti, sastao samo sa predsjednikom Crnogorske Vladimirom Pavićevićem, što je objavila i Radio-televizija Srbije.

 

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније