Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

20. 06. 2019. 17:31 >> 17:35

POKRET "ODUPRI SE"

"Mržnja nije ništa dobro donijela"

Pokret Odupri se - 97000 poručio je da mržnja nikad nikom nije ništa dobro donijela.

"Pokret Odupri se apeluje na građane da ne upadaju u zamku šovinističkog ludila i međusobne mržnje koja se ovih dana podstiče sa svih strana. Apelujemo i na medije da rade na smirivanju takvih tenzija, a portalima preporučujemo da ukinu komentare čitalaca na teme i tekstove koji mogu podsticati na vjersku i nacionalnu mržnju", navodi se u saopštenju pokreta Odupri se.

Ističu da su problemi građana u Crnoj Gori i regionu zajednički.

"To su kriminal, korupcija, nizak standard, nezaposlenost, bespravna država, loše školstvo i zdravstvo, nesloboda... Za to nijesu krivi Srbi, Hrvati, Crnogorci, Albanci, Bošnjaci..., već korumpirane i nesposobne političke elite, koje svoju pljačku i nesposobnost prebacuju na najopasniji teren, teren vjerskih i nacionalnih podjela i mržnje. Oduprimo se ludilu", poručuju iz pokreta Odupri se.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније