Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

17. 06. 2019. 12:24 >> 12:24
6

NOVA REAGOVALA

"Tragikomični pamfleti Nenada Čanka"

Tragikomični pamfleti Nenada Čanka u kidisanju na Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) samo su nastavak nadničarskih besmislica koje šalju najveći autošovinisti na našim prostorima, ocijenjeno je iz Nove srpske demokratije.

 

Iz Nove su reagovali na izjavu Čanka, koji je Dnevnim novinama saopštio da bi Crnoj Gori trebalo vratiti imovinu otetu 1918. godinu.

"Čitava Crna Gora zna da se on, određeni krug tzv. profesora, analitičara i pojedinih političara nalaze na platnom spisku (Mila) Đukanovića", saopštio je Petar Drašković, šef Informativne službe Nove srpske demokratije.

Nije, kaže Drašković, "nikakva tajna da bi i Čanak da ima neku 'državicu vojvodinu'" i da ima svoj budžet.

"Crnogorski separatisti se ništa ne razlikuju od vojvođanerskih i po pitanju antisrpstva koje im je mjera 'građanske civilizovanosti'. Dakle, radi se o jednoj bijednoj pojavi u srpskoj politici, kakvih je bilo i ranije. Očekujemo da u narednih desetak dana registrujemo prisustvo Nenada Čanka na crnogorskom primorju u nekom skupom hotelu", istakao je Drašković.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније