Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

17. 06. 2019. 09:54 >> 09:53

DPS TIVAT

Lista kandidata garant novih političkih uspjeha

Lista kandidata za novi tivatski odbor DPS-a siguran je garant novih političkih uspjeha DPS-a u tom gradu i na njoj se nalazi 30 odsto članica i aktivistkinja DPS-a u Tivtu, kao i 20 odsto mladih, saopštio je DPS Tivat.

 

Iz ove partije je saopšteno da su u Tivtu održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Tivat, kojima je predsjedavao predsjednik Siniša Kusovac.

Sjednicama su prisustvovali koordinatori u ime Predsjedništva partije Predrag Nenezić i Izvršnog odbora Goran Jevrić.

"Na sjednicama je razmatrana i usvojena Odluka o broju i načinu izbora članova Opštinskog odbora DPS-a Tivat. Članovi Opštinskog odbora Dps-a Tivat su upoznati sa prijedlogom delegata za Opštinsku izbornu konferenciju, koju su prijedložili Mjesni odbori. Izvršni odbor je jednoglasno usvojio listu sa 73 kandidata za novi sastav Opštinskog odbora, a što je nakon toga na sjednici Opštinskog odbora DPS Tivta takođe jednoglasno usvojeno. Na Opštinskoj izbornoj konferenciji će se od 73 kandidata za buduće članove Opštinskog odbora DPS Tivta izabrati 58 kandidata koji dobiju najveći broj glasova", saopštio je DPS.

Značajno kadrovsko jačanje DPS Tivta posljednjih godina je doprinijelo da, kako kažu, "naša partija na posljednjim lokalnim izborima 2016. godine ostvari rast od 63% u odnosu na lokalne izbore 2012. godine, a nastavak trenda rasta podrške građana Tivta DPS-u je ostvaren i na parlamentarnim izborima održanim 2016. godine i predsjedničkim izborima održanim 2018."

"Tako je lista kandidata za novi Opštinski odbor siguran garant novih političkih uspjeha DPS u Tivtu i na njoj se nalazi 30 % članica i aktivistkinja DPS u Tivtu, kao i 20 % mladih, a široka baza i veliki broj novih članova DPS-a je doprinio da Opštinski odbor jednoglasno usvoji listu kandidata za novi Opštinaki odbor sa 70 % novih kandidata koji do sada nisu bili članovi Opštinskog odbora, kao i 60 % visokoobrazovanih lica, koji će doprinijeti novoj energiji i održivoj realizaciji razvojnih projekata koji će dodatno unaprijediti život građana Tivta i stvoriti ambijent za ubrzani razvoj Tivta kao prestižne turističke destinacije i van granica Crne Gore i Mediterana", saopštio je DPS Tivat.

"Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista Tivat, koja će se održati 22. juna, predstavlja važan događaj koji će doprinijeti jačanju sveukupnih kapaciteta našeg Tivta",rekao je Kusovac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније