Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavila: M.M ]

16. 06. 2019. 11:30 >> 11:27
3

NA POZIV STEFANOVIĆA

Nuhodžić u posjeti Srbiji

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić boraviće danas i sjutra u posjeti Srbiji povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da će Nuhodžić boraviti u Srbiji na pozivi srpskog kolege Nebojše Stefanović.

Navodi se da je planiran bilateralni susret Nuhodžića i Stefanovića, na kome će razgovarai o unapređenju policijske saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala i sigurnost granica.

"Zajedničko spoljnopolitičko opredjeljenje za punopravno članstvo u Evropskoj uniji dodatno upućuje na intenzivnu saradnju dvije države pa će, sastanak Nuhodžića i Stefanovića biti prilika da se ukaže na značaj jačanja saradnje u predstojećim izazovima na ovom putu, a posebno u okviru poglavlja 24 – Pravda, sloboda i bezbjednost", kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније