Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

14. 06. 2019. 17:45 >> 17:47

MLADI DA OSTANU

Golubović: Stvorićemo bolje uslove za život

Novonaimenovani predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović iz DPS-a, saopštio je da će se kao predsjednik svih građana, truditi da prepozna sve potencijale, ali i probleme, stvarajući uslove za bolji život svih, a posebno mlađih generacija koje treba da ostanu i žive u najljepšem dijelu Crne Gore.

Golubović se zahvalio odbornicima koalicije sa liste ”Za dobro građana Pljevalja – Pobjednički!” – DPS, BS, SD” – Milo Đukanović” koji su  ga predložili na tu funkciju, ali i svim učesnicima današnje sjednice.

"Bez obzira što su neki drugačije misle povodom mog izbora za predsjednika opštine tu sam da dok obavljam posao predsjednika o svim problemima razgovaramo uz naglašavanje da sam razumio i poruke koje nisu bile u kontekstu kritike i sa njima i o njima neću polemisati jer mi to ne dozvoljavaja ni lični, ni porodični niti profesionalni nivo," rekao je Golubović, prenosi Pvportal.me.

"Izbor na mjesto predsjednika Opštine Pljevlja obavezuje me da ovdje kažem da ću dati sve od sebe i uložiti maksimalne napore da budem predsjednik svih građana naše opštine, da ću se truditi da prepoznajem sve naše zajedničke potencijale ali i probleme stvarajući uslove da zajedno i odgovorno svakodnevno radimou cilju boljeg života svih građana opštine Pljevlja, a posebno mlađih generacija koje treba da ostanu i žive ovdje, u najljepšem dijelu Crne Gore", rekao je on, prenosi Pvportal.me.

Golubović kaže da s obzirom na to da je radio u opštini te da relativno dobro poznaje rad lokalne uprave, svjestan je brojnih izazova koje  ga čekaju i projekata koje mora realizovati.

"Još jednom naglašavam da ću dati sve od sebe, koristeći sva stečena znanja da pokrenem sve nas zajedno da damo maksimalan doprinos razvoju opštine sa željom da se u Pljevlja dolazi i ostaje. Siguran sam da će biti dosta vremena i za slavlja, i za radosti ali i za donošenje teških odluka uz istovremenu želju da što manje učimo iz sopstvenih grešaka", naveo je on.

 Istakao je da su Pljevlja sredina sa viševjekovnom vjerskom i nacionalnom tolerancijom, sa bogatom istorijom, urbanim načinom života i kulturom, ali i najljepšom okolinom sa ogromnim potencijalom za razvoj.

"Zbog čega zajedno treba da pokušamo da se oslobodimo svih predrasuda kako bi dali maksimalan doprinos obogaćivanju kulturnog i sportskog života, rješavanju ekoloških problema po najvećim standardima, valorizacijiprivrednih i prirodnih potencijala, kvalitetnijem životu na selu, unapređenju infrastrukture, ali i optimizaciji i racionalizaciji svih poslova vezanih za rad lokalne uprave i komunalnih preduzeća, a sve u ciljuboljeg i kvalitetnijeg života svih građana opštine Pljevlja", istakao je Golubović i zaključio kako  svi treba da zanemare   političke razlike i uspostave dostojanstven dijalog pun ličnog uvažavanja i svakodnevne saradnje. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније