Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

14. 06. 2019. 12:06   >>  12:06

OO DPS KOTOR

Novi saziv za uspješno preuzimanje upravljanja Kotorom

Osma Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista Kotor biće održana sjutra.

Kako je saopšteno iz DPS-a Opštinska izborna konferencija izabraće novi saziv Opštinskog odbora, a delegati će birati 58 članova koje su ranije predložili članovi i simpatizeri stranke na sastancima mjesnih odbora.

U novi saziv Opštinskog odbora biće izabrano najmanje 20 odsto mladih do 30 godina i 20 odsto žena.

“Opštinska izborna konferencija DPS Kotor dolazi u pravo vrijeme, kada želimo da formiramo novi saziv odbora koji će sprovoditi politiku i izborni program Demokratske partije socijalista u Kotoru.U momentu kada smo nakon dvogodišnje agonije u lokalnoj upravi i stagnacije izazvane katastrofalnim učinkom vlasti Demokrata i njihovih razjedinjenih koalicionih partnera, spremni da preuzmemo odgovornost za vršenje vlasti u Kotoru, cilj nam je da u novi saziv Opštinskog odbora DPS Kotor izaberemo kandidate koji su sposobni, uspješni i vrijedni ljudi, pripravni da daju snažan doprinos oživljavanju Kotora nakon smjena čelnika lokalne vlasti i odlaska njihovih kadrova”, poručuju iz kotorskog DPS-a.

Sada su, kako poručuju iz DPS-a, više neko ikada spremni oni koji će požrtvovano i beskompromisno založiti svoja znanja, sposobnosti i vještine kako bi nadoknadili propušteno za vrijeme, kako ističu “beskorisne prethodne vlasti”.

Cilj DPS je i da vrate Kotor na mjesto koje mu pripada, a to je mjesto savremenih gradova, dobrog kvaliteta života za stanovnike, i privlačno za posjetitelje, iza čijeg ugodnog ambijenta stoji efikasna lokalna administracija, koju žele da formiraju.

“Opštinski odbor DPS Kotor će u tom poslu imati veoma značajnu ulogu kreatora i usmjerivača politika, planova, projekata i ideja na lokalnom nivou, u čemu će budući članovi Odbora imati priliku da daju svoj doprinos Kotoru”, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније