Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

12. 06. 2019. 22:51   >>  22:51 9

GODIŠNJICA ULASKA NATO-A

Đeljošaj i Nrekić na proslavi Dana oslobođenja Kosova

Predsjednici Opština Tuzi i Ulcinj Nik Đelošaj i Ljoro Nrekić prisustvovali su danas na ceremoniji povodom 20 godina od ulaska NATO-a na Kosovo, koji se obilježava i kao Dan oslobođenja Kosova, javlja malesia.me.

Kako navodi portal malesia.me Đeljošaj je prenio srdačne poruke i čestitke visokim zvaničnicima i građanima Kosova, od građana Opštine Tuzi i Albanaca u Crnoj Gori.

Na proslavi su gostovali i bivša američka sekretarka Merlin Olbrajt i bivši predsjednik te zemlje Bil Klinton.

On je danas vlastima u Prištini kazao da je trebalo hrabrosti da "položiti oružje, obući odijela i staviti kravate", ali da će sada biti potrebna drugačija vrsta hrabrosti.

Klinton, jedan od ključnih ljudi koji je uticao na odluku da NATO interveniše na KiM, rekao je između ostalog i da "voli tu zemlju" i da će za njega uvijek biti velika čast što je bio uz njih "protiv etničkog čišćenja i za slobodu".

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније