Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

07. 06. 2019. 15:03   >>  15:04

SDP KOTOR

Jokiću bolje da se bavi svojom partijom

Iz kotorskog odbora SDP-a poručili su da je bivši predsjednik opštine Kotor Vladimir Jokić iznio neistine na njihov račun, te da bi trebalo da se pozabavi onim što Demokrate misle o njegovom radu i pozicijom u sopstvenoj partiji.

Jokić je juče kazao da je udruženim poduhvatom DPS-a i njihovih koalicionih partnera iz SDP-a stvoren haos u opštini Kotor.

“Šta Demokrate misle o Jokiću pokazale su na Kongresu - jedva je uspio da postane 36. član Predsjedništva”, stoji u reagovanju SDP-a.
Kažu i da se uzalud Jokić junačio da jedini ne mora da nosi crvenu kravatu, jer mu je, kako navodi SDP, Boris Bogdanović pokazao da u tom slučaju može samo da aplaudira Aleksi Bečiću, za šta kravata nije neophodna.

“Prećerano i neutemeljeno veličanje sopstvenog znanja i pameti teško može funkcionisati u okviru bilo kog sistema gdje nijeste prvi, pa ne čudi što g. Jokić ide Bečićevim stopama i priprema teren za formiranje sopstvene partije”, poručuju iz kotorskog SDP-a.

Kažu da upkos neistinama koje Kojić iznosi žele biti fer prema njemu.

“Jokić ipak to ne bi uradio nikad, jer se on, kao i svi koji su rasli u blizine Dobrote, u mladosti nagledao ljudi koji su imali probleme mesijanstva i viška veličine, kakve je g. Bečić pokazao na spotu i gnuša se takvog „marketinga“. Ipak, ni to ne smije reći javno, mogao bi izgubiti mjesto 36. mjesto člana Predsjedništva”, zaključuje se u reagovanju SDP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније