Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Skala radio; Objavila: M.M ]

05. 06. 2019. 15:55 >> 15:58

LONČAREVIĆ

Ne želim funkciju, hoću dobro Kotoru

Šefica kluba odbornika SDP-a u kotorskom parlamentu Bruna Lončarević poručila je da neće uzeti ni jednu funkciju u gradskoj upravi, da želi dobro Kotoru, te da treba prepustiti mlađima da se uhvate u koštac sa problemima.

Kako je kazala gostujući Skala radiju, srećna je što je dio građana koje će ovom odlukom razočarati manji, a oni koji je poznaju shvatiće njeno razmišljanje da joj od funkcija ništa ne treba.

“U politici sam zato što sam željela da nešto više dam svome gradu i državi“, istakla je ona.

Za Skala radio Lonačević je prokomentarisala i navode predsjednice SO Kotor Dragice Perović koja je više puta javno saopštila da je njena odluka da uskrati povjerenje vladajućoj koaliciji politička korupcija.

“To je neistina, koju sam više puta objasnila i Perovićevoj i građanima. Njena odluka je motivisana neprihvatanjem nerada, javašluka, nepoštovanjem odbornika i zakona i na kraju neznanjem onih koji odlučuju i koji godinu i po za Kotor ništa nijesu uradili. Za situaciju u Kotoru ona kaže da ne može da okrivi samo jednu stranu. Bilo je tu mnogo grešaka. U želji da se ostane na vlasti kalkulisalo se. Malo je ko mislio na grad a više na svoje fotelje”, jasna je ona.

Kako tvrdi Lončarević, ono što se dešava u Kotoru je potvrda ispravnosti njene odluke.

Jedni su je, kazala je,nazivali heroinom, drugi proglašavali izdajnikom. Pritom kao da nikoga nije interesovalo zašto je to uradila.

Lončarevićeva je kazala da je zaprepastilo to što je bilo i onih koji su je napadali što se odlučila na ovaj korak jer nije mogla da podnese da na mjestu predsjednika opštine bude Srbin. Za nju je to neshvatljivo jer svi znaju da su njena djeca baš kao i ona iz mješovitog braka.

“To mi nije bilo ni na kraj pameti. Podržavala sam predsjednika opštine koji je Srbin više od dvije godine“, kazala je ona.

Ona se osvrnula i na podršku pojedinih poslanika u Skupštini Crne Gore, i na tome im je zahvalna.

Očekivala je, kako je kazala, da će je podržati i lider SDP-a Ranko Krivokapić, međutim, on to nije uradio.

Lončarević mu zamjera zbog toga, saopštavajući da je od tada do danas nije pozvao.

Ona je saopštila da je i dalje član SDP-a i da je može smijeniti samo Opštinski odbor. Nije se sastao još, a kad će i da li će je isključiti iz partije, ona u ovom trenutku ne može da kaže.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније