Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 09. 2013. 08:02 >> 08:02
3

SA SNP-OM NA LISTI

Demokratska sloga za pobjedu u Mojkovcu

Jedino se širenjem koalicione izborne liste omogućava ubjedljiva i apsolutna pobjeda udružene opozicione lokalne liste na izborima u Mojkovcu, zaključilo je juče Predsjedništvo Demokratskog fronta.

Predsjedništvo DF-a juče je u Podgorici održalo sjednicu u proširenom sastavu, na kojoj je razmatrano pitanje lokalnih izbora u Mojkovcu, zakazanih za 16. novembar.

"Predsjedništvo je donijelo odluku da Demokratski front učestvuje u formiranju najšire opozicione lokalne izborne liste. Time je na jedinstven prijedlog svih konstituenata DF-a iz Mojkovca prihvaćen i prijedlog odbora Socijalističke narodne partije SNP u Mojkovcu oko koalicionog nastupa na predstojećim lokalnim izborima", kazali su "Danu" iz DF-a.

Predsjedništvo DF-a, kako navode u saopštenju, zaključilo je da je cilj da se na tim izborima pobijedi DPS i da opozicija preuzme vlast, a što je cilj koji je moguće ostvariti i koji je realan pod uslovom da se primijeni pobjedinički model sa predsjedničkih izbora.

"Predsjedništvo podsjeća javnost da je Miodrag Lekić kao kandidat udružene opozicije u Mojkovcu, uprkos neregularnosti i zloupotrebi državnih resursa od strane vlasti, ubjedljivo pobijedio Filipa Vujanovića. Iz tog razloga, predsjedništvo Demokratskog fronta zaključilo je da pojedinačne stranačke i druge parcijalne i političke interese treba ostaviti po strani i na izborima nastupiti pod nazivom Demokratska sloga Miodrag Lekić", rečeno je listu "Dan".

Istaknuto je da je predsjedništvo Demokratskog fronta upoznato sa dosadašnjim razgovorima konstituenata DF-a sa drugim partijama u Mojkovcu i prihvatilo zahtjev SNP-a da na prvo odborničko mjesto bude predstavnik Socjalističke narodne partije.


Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније