Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 09. 2013. 18:06 >> 18:06

POŠTOVANJE PEROVIĆU

Popović: Liberalizma nikad dosta

Liberalni savez je bila jedna od rijetkih, svijetlih tačaka novije crnogorske istorije, stranka koja je Crnoj Gori spasila obraz 90-ih godina prošlog vijeka, kazao je lider Liberalne partije Andrija Popović.

Prije devet godina je podsjeća on, došlo do raskola i Liberalnom savezu i velika grupa Liberala sa dotadašnjim političkim liderom LS Miodragom Živkovićem je osnovala Liberalnu partiju, i danas kompletno rukovodstvo Liberalne partije potiče iz nekadašnjeg Liberalnog saveza, kazao je Popović, odgovarajući na pitanje Skala radija šta misli o mogućem povratku Slavka Perovića na političku scenu Crne Gore.

“Da li se može obnoviti rad Liberalnog saveza, ko će biti delegati Konferencije poslije devet godina, iskreno ne znam, ali bih volio da se to desi, jer liberalizma nikad dovoljno”, kazao je Popović.

On je dodao da ima izuzetno poštovanje prema liku i djelu Slavka Perovića,nekadašnjeg lidera Liberalnog saveza i izuzetno razumijevanje za njegove brilijantne evropske stavove koje je zastupao u posljednjoj deceniji prošlog vijeka, za razliku od drugih lidera na crnogorskoj političkoj sceni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније