Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

30. 05. 2019. 12:37 >> 12:38

OPŠTINA KOLAŠIN

SNP bitku za članstvo vodi politikantskim saopštenjima

Kolašin će spremno dočekati turističku sezonu, kazali su iz lokalne uprave a Opštinskom odboru SNP-a poručuju da bitku za očuvanje svoga članstva vode ispraznim i politikantskim saopštenjima.

Iz Opštinskog odbora SNP-a Kolašina tvrdili su da trenutna vladajuća koalicija na čelu sa DPS-om u tom gradu, nije ispunila nijedno obećanje za godinu dana od lokalnih izbora.

Reagujući na stavove loklanog SNP-a, iz kabineta predsjednika Opštine Kolašin Milosava Bulatovića očekuju da se SNP sjeti 27. maja prošle godine kada su, kako navode, doživjeli najveći poraz od kada ta partija postoji u tom gradu.

"Partija koja je nekada bila na čelu grada svedena je najmanji broj odbornika pa sa dvogledom nemoći gleda grad oko sebe", navode iz lokalne uprave.

Poručuju iz da ne brinu i tvrde da će Kolašin spremno dočekati turističku sezonu i saobraćajnom i ostalom infrastrukturom.

"Kao što smo spremno očistili puteve ka katunima, rekonstruisali puteve ka selima i prigradskim naseljima, asfaltirali put ka Klačinama. To je samo početak modernizacije putne mreže na području naše opštine", ističu iz kabineta predsjednika opštine.

Reagujući na stavove SNP-a podsjećaju ih da su deceniju bili na čelu Kolašina a, kkao dodaju, za to vrijeme nijesu našli rješenje za Autobusku stanicu.

"Za četiri godine posljednje koalicione vlasti nijesu donijeli ni jedan planski dokument i time direktno onemogućili vlasnika da nastavi sa investicionim ulaganjima. U kolašinsku autobusku autobusi itekako svraćaju a kompletne sadržaje će imati nakon kompletiranja planske dokumentacije. Kod Motela na Babljaku vjerovatno stopiraju sve ređi aktivisti SNP-a kada u sve manjem broju idu na proteste i šetnju za izvikanim i mikrofonima sve slabijeg dometa", navodi se u saopštenju.

Iz lokalne uprave dodaju da će planinu Sinjavinu kao istinski poljoprivredni i turistički resurs, zaštiti od svih zloupotreba.

"Zaštitiće ga od politikanstva koje pokušava da narod posvađa sa svojom Vojskom ali i će i pomno pratiti izgradnju vojne infrastrukture koja će se odvijati sa obezbijedjenom zaštitom životne sredine. I uoči prošlih lokalnih izbora ste pokušali da manipulišete sa Sinjavinom i da podmetanjima skupite glas više ali ste vidjeli koliko je malo bilo glasačkih listića sa imenom vaše partije. Nijeste uspjeli tada a nećete ni sada jer Crnogorci poštuju i vjeruju u svoju vojsku", navode iz Bulatovićevog kabineta.

Opštinske finansije su, trde, stabilne.

"Uredno se vraćaju kreditni anuiteti i servisiraju obaveze prema ostalim korisnicima Budžeta. Rezultat odgovornog rada je to što smo stvorili uslove da se povećaju izdvajanja za socijalu ali i za poljoprivredu, kulturu, sport, NVO sektor. Naravno, sve je to teško vidjeti kroz dvogled nemoći SNP-a koji bitku za očuvanje svoga članstva vode ispraznim i politikantskim saopštenjima", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније