Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

27. 05. 2019. 10:15   >>  10:14 3

URA OCIJENILA

Ubistvo Jovanovića omča oko vrata reformama

Neprihvatljivo je da se ni nakon deceniju i po ne znaju nalogodavci ubistva glavnog i odgovornog urednika Dana Duška Jovanovića i ta činjenica će uvijek biti omča oko vrata demokratizaciji i reformama zemlje, ocijenjjeno je iz Građanskog pokreta URA.

Iz tog političkog saveza navode da se između ostalog, i zbog toga, Crna Gora redovno nalazi na začelju tabela slobode medija i stepena medijskih sloboda.

"Ne postoji politička volja da se istraži slučaj, da se počinioci i nalogodavci sankcionišu i dovedu pred lice pravde. Da nije tako, angažovali bi se inostrani eksperti, predmet pokrenuo sa mrtve tačke, ali toga nema već petanest godina. Sramno je i to što se niko iz vladajuće strukture ovog datuma ne sjeća niti ga obilježava“, navode iz Ure.

Smatraju da sadašnja sudska i izvršna vlast nikada neće razriješiti ovo ubistvo i njegovu pozadinu, što su pokazali svojim nečinjenjem već petnaest godina. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније