Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 09. 2013. 10:37   >>  10:38 1

TRAŽE SJEDNICU

Abazović: FORCA đak DPS-a

To što DPS radi državi, lokalna vlast u Ulcinju radi ovom gradu ocijenio je poslanik Pozitivne Crne Gore Dritan Abazović.

Nekada najrespektabilnija opoziciona stranka Forca, koja je sada najveći koalicioni partner u Ulcinju, dokazala je da je postala dobar đak Demokratske partije socijalista DPS, ocijenio je poslanik Pozitivne Crne Gore Dritan Abazović.

"Drugi manji partneri u vlasti u Ulcinju, bili su čitavo vrijeme statisti, koje najviše zanimaju funkcije i da ostanu u većini, kakva god ona bila", naveo je Abazović u izjavi za medije.

On navodi da se ne spominje nastavak prekinute sjednice lokalnog parlamenta, iako je od Ramazana prošlo skoro mjesec dana.

"Sjednica je prekinuta, možda se nastavi, možda se i ne nastavi, vrijeme prolazi, a izbori svakako moraju biti na proljeće, valjda je to ta njihova logika. Do tada će se nastaviti silovanje demokratije i govoriti kako je sve kako treba, iako je istina posve drugačija", poručio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније