Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

22. 05. 2019. 12:07 >> 12:20
5

SJEDNICA GO

LP podržala Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Liberalna partija je na sjednici Glavnog odbora iskazala podršku predloženom Zakonu o slobodi vjeroispovijesti koji je nedavno usvojila Vlada, saopšteno je iz te stranke.

"Ovim zakonom građanski koncept sekularne države dobija punu afirmaciju uz potpuno uvažavanje vjerskih prava i obaveza svih", istakli su iz LP.

Iz GO su ocijenili da je Crna Gora danas stabilna, multietnička i demokratska  država, snažnog ekonomskog razvoja i bitno ojačanih državnih institucija i organa.

"Iskoraci u poboljšanju socijalno-ekonomske situacije ohrabruju a ogledaju se kroz dalje povećanje minimalne zarade koja će od 1. jula iznositi 222 eura, ali i minimalnih penzija što je poseban zahtjev Liberalne partije, kao i plata u javnom sektoru, posebno prosvjeti i zdravstvu", poručili su iz Liberalne partije.

Nakon održane sjednice, rukovodstvo LP sa članstvom i simpatizerima položili su vijenac na spomenik palim borcima NOR-a u Parku slobode u Kotoru i povodom Dana nezavisnosti odali počast palim za slobodu i za slobodnu Crnu Goru.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније