Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

16. 05. 2019. 14:40 >> 14:49

KOTOR

Sjednica Kolegijuma Skupštine 20. maja

Predsjednica kotorske Skupštine Dragica Perović zakazala je sjednicu Kolegijuma za 20. maj.

"Nakon što sam od nekoliko političkih subjekata, participanata Skupštine opštine (SO), primila više zahtjeva različite sadržine, ali sa istim ciljem da sazovem sjednicu Skupštine, obavještavam javnost da sam zakazala sjednicu Kolegijuma SO za 20. maj", kazala je Perović.

Perović je rekla da će se na sjednici Kolegijuma, u skladu sa odredbama Zakona o lokalnoj samoupravi, Statutom Opštine Kotor i Poslovnikom, razmatrati pomenute inicijative.

Nakon što je opozicija u kotorskom parlamentu, na čelu sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), smijenila predsjednika opštine Vladimira Jokića, iz DPS-a su najavili pokretanje inicijative za izbor novog čelnika te opštine.

Kotorska Skupština, poslije smjene Jokića, 24. aprila, nije zasijedala.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније