Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

15. 05. 2019. 19:10 >> 19:09

SNP PREDLAŽE

Hitno zakazati sjednicu SO Kotor

SNP predlaže da se po hitnom postupku zakaže sjednica Skupštine Opštine Kotor i da se donese odluka o odlaganju primjene odluke o razrješenju predsjednika Opštine do donošenja odluke suda, saopšteno je iz odborničkog kluba te stranke.

 

“Sigurni smo da je naš predlog najbrži i jedini pravno utemeljen i politički legitiman način da se razblokira rad Opštine, te da mora biti prihvatljiv svim političkim subjektima odnosno odbornicima koji žele dobro Kotoru”, naveo je u izjavi za medije odbornik SNP-a Branko Ivanović.

U SNP-u smatraju da taj predlog treba da podrže svi subjekti uključujući i one koji su donijeli odluku zbog koje je došlo do blokade rada Opštine.

“Svi drugi modeli bili politički nelegitimni, suprotni izbornoj volji građana i predstavljali uvođenje već poznatih modela političke korupcije od kojih je makar do sada Kotor bio pošteđen. Ovim putem javno pozivamo sve političke subjekte da se u što kraćem roku javno izjasne o navedenog predlogu, a brzina izjašnjavanja svakog političkog subjekta ili odbornika govoriće o količini njihove brige za Kotor”, poručio je Ivanović.

Ukoliko se sa njihovim predlogom saglase svi politički subjekti, odluku je, kaže Ivanović, potrebno donijeti što prije.

“Smatramo da bi svi politički subjekti u Kotoru trebali da usaglase termin donošenja odluke o skraćenju mandata i raspisivanju izbora koji bi se održali odmah po završetku turističke sezone”, zaključio je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније