Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 05. 2019. 19:09 >> 19:09

GLAVNI ODBOR

Rađenović novi član Predsjedništva Ure

Glavni odbor Građanskog pokreta URA izabrao je na jučerašnjoj sjednici Blaža Rađenovića za novog člana Predsjedništva te stranke.

Rađenović je, podsjećaju, sa grupom liberala pristupio Uri u oktobru prošle godine.

Kako navode, Glavni odbor Građanskog pokreta URA razmatrao je na juče održanoj sjednici aktuelnu političku situaciju u zemlji i konstatovao

"URA je dala i daje veliki doprinos u osnaživanju procesa koji bi doveo do smjene aktuelne vlasti koja je, kako ističu, već odavno duboko utonula u kriminalne i korupcionaške afere", navode u saopštenju.

To, kako konstatuju, aktivno rade i na domaćem i na inostranom terenu, što za cilj ima stvaranje slike, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, da u Crnoj Gori postoji proevropska i građanska alternativa koja je spremna da smijeni aktuelni tridesetogodišnji režim.

"I dalje ćemo raditi na osnaživanju takve opcije, jer Crna Gore nema drugog puta osim evropskog i drugog modela osim građanskog. Osnaživaćemo i aktivno učestvovati u svim oblicima buđenja građanske svijesti u Crnoj Gori i voditi aktivnu politiku evropske, moderne, bogate i napredne Crne Gore", dodaju u saopštenju.

Iz Ure su saopštili da vjeruju da takve odrednice nijesu cilj politike vladajuće koalicije, koja se, "kako se vidjelo i dokumentovano na korupcionaški i kriminalni način domogla vlasti na prethodnim izborima".

Na sjednici je, kako navode, istaknuto da građani prepoznaju njihovo iskreno zalaganje za evropske vrijednosti i snažnije ga podržavaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније