Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

07. 05. 2019. 14:10 >> 14:09
17

REAGOVALI IZ DF-A

Ne prijetimo, Mugoša i Čađenović bezbjedni

Demokratski front (DF) nikom ne prijeti "praznim puškama" već smo jasno kazali da ćemo se u samoodbrani suprostaviti kriminalnoj osuđujućoj presudi i pokušaju hapšenja 9. maja, kazali su iz tog saveza i dodali da su sudija Suzana Mugoša i tužilac Saša Čađenović, što se njih tiče, bezbjedni te da im nije potrebno nikakvo obezbjeđenje.

Na stavove političkog analitičara Ranka Đonovića da lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević "prijete praznom puškom" da će se 9. maja, na dan izricanja presude za pokušaj terorizma 16. oktobra 2016. godine, suprotstaviti "diktaturi" ukoliko budu osuđeni, reagovali su iz DF-a.

Oni su saopštili da nikom ne prijete praznim puškama, već su, kako su kazali, jasno izjavili da će se "u samoodbrani suprostaviti kriminalnoj osuđujućoj presudi i pokušaju njihovog hapšenja 9. maja".

"A kad je u pitanju navodna ugroženost sudije Suzane Mugoše i tužioca Saše Čađenovića od strane DF-a, obavještavamo javnost da su oni potpuno bezbjedni i da im što se tiče našeg saveza nije potrebno nikakvo obezbjeđenje", navodi se u reagovanju DF-a.

 

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније