Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

07. 05. 2019. 12:18   >>  12:18 9

MILAČIĆ SAOPŠTIO

Prava CG spremno dočekuje presudu liderima DF-a

Prava Crna Gora spremno dočekuje presudu liderima DF-a u suđenju za pokuašaj terorizma na dan izbora 2016. godine, koja bi trebalo da bude saopštena u četvrtak, saopšteno je iz partije Marka Milačića.

 

"Polazeći od prethodno izrečenog stava da političke razlike u djelovanju, pa čak ni ideoloških shvatanja opozicionih partija ne smiju biti na putu dobre među-opozicione saradnje, Prava Crna Gora iskazuje punu solidarnost i upućuje podršku liderima Demokratskog Fronta, Milanu Kneževiću i Andriji Mandiću", saopštio je Milačić.

"Politički progon dvojice lidera DF-a" koji bi, kako su ocijenili, trebao da eskalira 9. maja njihovim slanjem u zatvor, "bio bi udar na cjelokupnu opoziciju, nazivala se ona procrnogorska ili prosrpska".

"S tim u vezi, Prava Crna Gora smatra da sve razlike moraju biti ostavljene po strani, a opozicija da shvati da je udar na jednog, zapravo, udar na sve nas", rekao je Milačić.

Ocijenio je i da i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović "mora biti svjestan rizika koji preuzima ukoliko do dođe presude koja bi podrazumijevala odlazak lidera DF-a u zatvor".

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније